Barri de la llum vermella de Barcelona

Imatge que mostra l'interior d'una barra

La Rambla, principalment coneguda per ser el barri de llum vermella de Barcelona, és el lloc ideal per anar a la bona nit a Barcelona. La Rambla és una de les millors zones per a clubs nocturns, discoteques o simplement bars de tot Europa. Coneguda com la zona de llum vermella de Barcelona, acull cada dia gent de totes les procedències i nacionalitats. Amb milers de turistes que arriben a La Rambla cada cap de setmana, cosa que fa que aquest districte sigui la llar d’una de les festes internacionals més grans cada setmana. Per descomptat, el fet de ser el districte de llum vermella arriba amb la imatge del sexe i La Rambla no és diferent, en realitat he vist alguns vídeos porno portugues que aparentment van ser rodats a La Rambla, així que espereu veure coses privades.

Què esperar

La Rambla, habitualment durant les hores de dia, plena de vianants desitjosos, La Rambla fa un gir de nit a la nit quan un dels millors districtes de llum vermella del món s’amaga. El carrer és en realitat la línia de separació entre dos antics barris, el Gotico i el Raval. Totes dues són les zones més visitades de la ciutat, juntament amb El Born, que es troben al costat de l’altra, de manera que és fàcil visitar-les el mateix dia. Entre aquests tres quarts es troben dos carrers principals, Via Laietana, entre el Born i el Gotico, i el carrer La Rambla, entre El Gotico i el Raval. Tots aquests barris són molt coneguts pels clubs i els millors bars de Barcelona i per la vida nocturna i també una zona de la Rambla i el vell El Raval coneguda per les seves nombroses prostitutes, treballadores sexuals, enganxades al carrer que ofereixen els seus serveis sexuals un cop la nit. és, sens dubte, la millor zona de llum vermella de Barcelona.

Seguretat

Malauradament, l’elevat volum de turistes que venen a veure les atraccions de Barcelona i la naturalesa d’aquests tres quarters fa que aquestes zones siguin un dels llocs menys segurs de la ciutat. Com que els turistes solen percebre una gran quantitat d’efectiu –i perquè sovint estan beguts–, no és infreqüent que els carteristes i altres lladres estiguin a l’espera d’aconseguir un bon transport. Aquests depredadors nocturns es veuen emborratxats i distrets, així que tingueu cura d’evitar figures sospitoses si feu un viatge a les zones de llum vermella.

A més, no és rar trobar traficants de drogues a les cantonades del carrer. Si bé solen vendre medicaments petits, mantenen una distància i no els deixen atraure, no importa el que ofereixin, no val la pena tenir problemes legals en un país estranger. Per cert, si esteu interessats en les cafeteries on podeu comprar i fumar marihuana, en podeu trobar molts a la zona. En realitat treballen com a associacions, no com a les cafeteries típiques d’Amsterdam, així que haureu de pagar una membre.

 

Cct.cat